Det Ny Kammerkor - 18. december kl. 16.30 2022 - Skagen Kirke

Det Ny Kammerkor består pt. af ca. 40 sangere og har, siden koret blev stiftet i 2000, været et amatørkor med høje musikalske ambitioner. Koret er under løbende udvikling og søger konstant at udfordre sig selv ved blandt andet at deltage i internationale korkonkurrencer. Her kan nævnes, at koret vandt kategorien for kammerkor ved den Internationale Korfestival Canta al Mar i Calella, Spanien i oktober 2016. Det Ny Kammerkor arbejder med alle former for a cappella-korsang med særligt speciale inden for moderne kompositionsmusik. Koret tager gerne udfordringer op med samtidige komponister og har blandt andet et fint samarbejde med komponisterne Søren Birch og Thomas Løbger. Koret har medvirket ved 11 optagelser til DR’s ”Før søndagen” samt ved støttekoncerter til fordel for den internationale hospicedag i Vor Frue Kirke i Århus – sammen med eksempelvis Basix, Den Danske Salmeduo og Kaare Norge. Af andre aktiviteter kan nævnes, at koret færdiggjorde en cd-indspilning i løbet af 2010 og at man udover 10-12 koncerter om året også tilstræber rejser i ind- og udland. Vores dirigent er Anders Gaden.

Entre:
Alm. medlemmer kr. 100
Løssalg kr 200

Generalforsamling - 20/4 2022 kl. 19.30

Generalforsamling afholdes i henhold til foreningens vedtægters §11.
Se Vedtægter.

I tilfælde af vedtægtsændringer afholdes der ekstraordinær generalforsamling  umiddelbart efter den ordinære generalforsamling jvfr vedtægternes §11.

Michala Petri og Lars Hannibal - 26. juli kl. 19.30 - 2022 - Skagen Kirke

Michala Petri og Lars Hannibal har spillet sammen i 30 år, og har spillet mere end 1500 koncerter verden over. Deres koncerter er uhøjtidelige og inddragende, og duoen guider sikkert publikum gennem de forskellige værker ved små introduktioner til hvert musikstykke.

Musikken er populære værker af den klassiske musiks mestre, heriblandt Händel, Bach, Nielsen, Vivaldi, Piazzolla, Grieg og mange flere. Petri og Hannibal har sammensat et smukt og virtuost program med et humoristisk glimt i øjet. Petri på blokfløjte, og Hannibal på guitar og lut.

Det er to sande virtuoser, der mødes i  kirker, og sammen med deres jubilæumsprogram får de publikum til at leve og ånde musikken.

Entre:
Alm. medlemmer kr. 100
Løssalg kr 200

HusAar Barbershopquartet - 22. april kl.19.30 - 2022 - Skagen Kirke

 

Den officielt bedste barbershopkvartet i Danmark (kåret ved de nordiske mesterskaber 2019) er helt klar til at synge fantastiske og velklingende koncert for Skagen Musik- og Teaterforenings publikum.
Hvis du er vild med en tæt vokal klang, lave 7’ere, ufatteligt lange toner og et skævt smil på læben, så er HusAar det helt rette for dig. HusAar er en barbershopkvartet fra Aarhus bestående af Anders Slot Sørensen, Yngve Lyngsø, Søren Kronsgaard Detlefsen og Jonas Rasmussen. Der vil være ægte barbershop klassikere, men også nye arrangementer skrevet at gruppens egne medlemmer. Alt i alt noget for enhver smag! 

Entre:
Alm. medlemmer kr. 100
Løssalg kr 200

Pierre Dørge New Jungle Orchestra - 12. juli kl. 19.30 - 2022 - Skagen Kirke

Jungleorkestret blev dannet i 1980 og spillede sine første tre koncerter i Jazzhus Montmartre, Musikcafe ́n og på Loppen på Christiania.

Det store internationale gennembrud fik de i 1986 på Chicago Jazz Festival, hvor de 12 junglemusikere var valgt som årets nyskabelse på den europæiske jazzscene.
New Jungle spillede en vild og karismatisk koncert lørdag aften kl 20.00 
på den store scene i Grant Park for 60.000 mennesker og junglemusikken kulminerede med den længste applaus ensemblet nogensinde har fået.

Siden er det gået over stok og sten og NJO har spillet mere end 2500 koncerter i mere end 60 lande – fra Damascus i Syrien til Carnegie Hall i NYC, - for Præsident Nelson Mandela på National Theatre i Pretoria – for den japanske Kejser Akihito på hans Akasaka Palace i Tokyo – for Kofi Annan med alverdens FN-ambassadører på B.B.King i NYC – fra Birdland til Ungdomshuset - i børnehaver, i kirker og på togstationer mm.

Lige fra første optræden er vi blevet inspiret af gæster, som har farvet vores musik.
Vi har bl.a. arbejdet med jazzlegenderne Yusef Lateef, John Tchicai, Johnny Dyani, Horace Parlan, Harry Beckett, Hugo Rasmussen samt solister som Palle Mikkelborg, Han Bennink, Olu Dara, Marilyn Mazur, Povl Dissing, Aviaja, Hanne Boel, Josefine Cronholm, Gitte Hænning, Hugh Masakela, James Blood Ulmer, og strubesangerinden Sainkho Namtchilak, 
forfatteren Ib Michael, kineseren Yu Jun (guzheng), Kontra Kvartetten, LIN Ensemble, DRs Pigekor, Ars Nova Copenhagen, Athelas Sinfonietta, den indiske fløjte mester Shashank Subramanyam, den Balinesiske ”Gamelan Semara Ratih”, den tuvenske gruppe Hun Huur Tur og harmonika virtuosen Lelo Nika.

Entre:
Alm. medlemmer kr. 100
Løssalg kr 200

Guitaristen Kaare Norge - 13. august kl. 15.00 2022 - Galleri Grenen

Guitaren og musikken har været Kaare Norges faste følgesvende, siden har var 10 år gammel.
Den kendte guitarist Kaare Norge giver koncert på Galleri Grenen. 
Man kan samtidig fordybe sig i hans billeder, der udstilles på galleriet.

Kaare Norge er en velkendt koncertmusiker i Danmark og ude i den store verden.
Danmarks klassiske guitarvirtuos Kaare Norge har med sit solospil tryllebundet publikum i alle aldre gennem årtier. Det har gjort ham til en eftertragtet solist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Mozart, Bach og Chopin til de mere folkelige melodier fra især Spanien og Sydamerika over til de populære navne som The Beatles og Led Zeppelin.